Ето какво ще видим утре (29-ти януари) в „Намери ме“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/По време на романтичната вечеря Сюрея е на път да признае на Керем истинската причина за завръщането си в имението. Младежът, от своя страна, остава очарован от красотата на приятелката си и не може да откъсне поглед от нея.

Приятелят на Рана – Джем, заговаря Хюмейра, а Тарък през това време отвежда асистентката си насаме в банята и й вдига скандал. Предупреждава я, че играе опасна игра, а тя, от своя страна, му заявява, че действията й са продиктувани от пренебрежителното му отношение.

Тарък е бесен, но се опитва да запази самообладание, за да не бъде разкрит от съпругата си.

По време на вечерята Рана натрапчиво интимничи с Джем пред очите на Тарък и Хюмейра. Тарък се побърква от ревност.

Междувременно в ресторанта Керем хваща ръката на Сюрея и я кани на танц. Двамата са на път да се целунат, но в последния момент засрамени се отдръпват един от друг.

Рана отива за десерта в кухнята, а Джем я придружава. Двамата не сдържат смеха си от физиономиите на Тарък по време на вечерята, удовлетворени, че планът им върви повече от успешно.

Когато се прибират у дома, Сюрея и Керем не престават да мислят един за друг. Парла обаче се завръща в имението по-гневна от всякога и е решена на крайни действия…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 11

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *