Ето какво ще видим утре (30-ти ноември) в „Една жена“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Бахар и Бершан отиват до бижутерийния магазин, където получават парите от продажбата. Ширин ги проследява, а на излизане Бершан я забелязва. Лъжат я, че са продали бижута, които бившият на Бершан ѝ е подарил. Ширин, обаче, не им вярва.

Докато Енвер говори с Хатидже, разлива горещ чай върху ръката на Дорук. Осъзнавайки, че проблемът се задълбочава, Енвер решава да се сбогува с мъртвата си жена. Той взима единствените останали обувки от нея и ги оставя на гарата в един влак. Взима си довиждане с нея и влакът отпътува.

Бахар, Бершан и Джейда се срещат с Джем и му дават парите. Той отговаря, че не са достатъчно и ще трябва да отидат до старчески дом, откъдето ще вземат пакет, който да му донесат.
Трите пристигат и виждат стареца, който им отговаря, че той самият е пакетът. Успяват да го изкарат и го водят на уговореното място. Джем се обръща и е изненадан да види баща си. Кара жените отново да посетят дома и да му донесат пакета. Старецът заявява, че нищо няма да намерят там. Джем обяснява, че ако не получи исканото, ще го убият.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *