Фенки на Баръш Ардуч ненавиждат жена му

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Туркините полудяха по Кузгун от “Черна птица”

Звездната двойка е заедно от 6 години

Екранният Кузгун Джебеджи от стартиралия по bTV тази седмица нов турски сериал – “Черна птица”, продължава да вълнува дамската част от зрителите не само в Турция, но и в чужбина. Актьорът Баръш Ардуч стана изключително популярен като Йомер от поредицата “Любов под наем”, който бе излъчен и у нас. Оказва се обаче, че върлите почитателки на красавеца не харесват съпругата му и тя се превърна в обект на грозни обиди в социалните мрежи.

“Баръш Ардуч и Гюпсе Озай са една от най-стабилните арт двойки в Турция, но не така мислят почитателките на актьора”, пише турският журналист Саваш Йозбей от вестник “Хюриет”.

Баръш и Гюпсе са заедно от 6 години, а през юли тази година се ожениха. В деня на сватбата им социалните мрежи бяха заляни от злостни коментари, колко “грозна” е Гупсе.
Повечето от тези, които написаха това, бяха жени. “Това е ревност и безсмислена обида, за която няма причина”, коментира Саваш Йозбей.

Сега, 4 месеца след брака на Баръш Ардуч и Гюпсе Озай, обидите към актрисата не стихват. След като се появи информация, че Гупсе е бременна в 5-ия месец – новина, която се оказа кьорфишек – фенките на Баръш намекнаха, че са се оженили през юли, сиреч забременяла преди да се омъжи!
“Това е 6-годишна връзка, която в крайна сметка завърши с брак. И така, какво ви интересува кога е направено бебето!?” пита турският журналист.

Ето какво коментира по повод обидите по неин адрес самата Гюпсе Озай: “Понякога тези коментари ме изваждат от равновесие. Има є стресови ситуации. Така се случи, че се влюбихме. Какво да направим? Да допуснем, че си влюбен, щастлив и успял – това може да обезпокои нещастния. Някои се чувстват щастливи, когато други са нещастни.”

Преди три години актрисата и режисьор напълня с 23 килограма, за проекта “Делиха”, но Бъръш продължи да е лудо влюбен в нея. И тогава фенките му не пропуснаха да захапят двойката: “Гюпсе Озай не стои добре до този красив Аполон – Баръш, но има поговорка: “Хубавите ябълки прасетата ги ядат”. Той е истински красавец, освен това е 3 години по малък от Гюпсе”, написа почитателка на Бъръш в социалните мрежи.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.7 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *