Тв новини

Финал на 5-и сезон на „Опасно изкушение“


Йълдъз и Ендер са шокирани, когато разбират, че Хандан е станала новия им партньор. Хандан пък възнамерява да направи така, че Йълдъз и Ендер да не могат да дишат спокойно оттук нататък. Чаатай крои планове да разобличи Доан. Доан предупреждва Чаатай, че много ще съжалява за това, което се опитва да направи. Но Чаатай не се страхува от заплахите му и ще направи всичко, за да могат всички да видят истинското лице на Доан.

Йълдъз е много ядосана на Доан и иска да разбере какво се е случило? Този въпрос тя задава на Доан. Доан се оправда с това, че Чаатай много държи на любовта си към Йълдъз. Човекът на Доан му е съобщил, че в главата му е дошла мисъл, която  няма да събуди никакво подозрение. Той предлага да организира злополука и по този начин ще  се отърват от Чаатай, представяйки всичко за злощастен инцидент.

Случва се непредвидено събитие и Ендер също се оказва в кола, която трябва да претърпи катастрофа. Това изобщо не спира Доан и той се замисли какво означава съдбата на Ендер за него. Когато Доан се обажда на Йълдъз, тя казва, че заминава за Истанбул с Ендер и Чаатай. Тогава Доан се  изплашва сериозно и моли Йълдъз веднага да  слезе от тази кола…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *