Актьори

ХАФСАНУР САНКАКТУТАН СТАНА МНОГО ДОБРА ПРИЯТЕЛКА С ПАРТНЬОРА СИ КЕРЕМ БЮРСИН!


Романтичният комедиен сериал Ya Çok Seversen (Ако обичаш) стартира в началото на лятото, но продължи само 13 епизода. Двамата главни актьори от сериала, който се сбогува със зрителите си с финала си в края на септември, останаха на дневен ред през цялото лято.

Дълго време Хафсанур Санкактутан не губи лидерството си като най-обсъжданата актриса в социалните медии.

Керем Бюрсин беше най-обсъжданият актьор в социалните мрежи дълго време и въпреки че сериалът Ya Çok Seversen нямаше късмет в рейтингите, той намери голяма подкрепа в социалните мрежи.

Въпреки че се очакваше да има много добри продажби в чужбина, сериалът, който беше разочароващ с ниския си рейтинг от 13 епизода, създаде добра възможност за приятелство на двамата главни актьори.

Хафсанур Санкактутан, която изразяваше искреното и топло отношение на Керем Бюрсин при всяка възможност, обясни мислите си, когато беше попитана за полемиката в медиите относно избора на партньори от някои актьори.

Известната актриса казва: „Честно казано, никога не съм се сблъсквала с нещо подобно. И накрая, бях партньор с Керем Бюрсин. „Той е мой много добър приятел и се разбирахме много добре“, каза тя. В изявлението си актрисата заявява, че с партньора й са създали много добра приятелска среда.

Както може да се разбере от тези думи, младата актриса е прекарала много комфортно на снимачната площадка на сериала, благодарение на партньора си. Хафсанур Санкактутан подчерта, че никой не може да причини подобно нещо на талантлив и всеотдаен човек и също така подчерта, че подобно нещо не й се е случвало.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *