И двете най-коварни зодии са…


Има хора, които по природа са коварни и не се свенят да се спасят при всяка ситуация. Независимо дали ще навредят на някой. Обичат да сеят интриги и да нараняват. Има обаче две зодии, които са царе в това отношение. Вижте кои! Иииии победителите са…

Лъв

Царската зодия по принцип предопределя управляващи и господстващи характери. Но не може всички да сме царе, и то едновременно. Въпреки това, Лъвовете почти във всички случаи стоят начело на нещо – било то в семейството, на фирмата и т.н.Освен призвание да управляват, те имат такова и да обичат. Но всичко спира дотук, защото, поради вроденото си чувство за господство, ако някой има неблагоразумието да не им се подчини, то те се променят до неузнаваемост. Стават изключително тъжни, а света става сцена на техния драматизъм.

За да отстранят противника, пречещ на цялостта на света им, те използват всичките си сили, за да нанесат. Тяхната театралност и импулсивност рушат всичко. В такива моменти не е добре да сте на пътя им, тъй като те използват всички сили, дори и най-подмолните, за да нанесат удар по противника.


Дева

Девите са отрупани с прекрасни качества, като интелект, наблюдателност и логична мисъл. Те са перфекционисти и вършат нещата така, както трябва да бъдат вършени. Именно положителните им черти им помагат в живота. Те са кариеристи до мозъка на костите си, но паралелно с това – и неописуеми интриганти.

Девите ценят околните, а самите те притежават разнородни интереси. Поради твърде високият си критерий за значимост, често се стремят към перфекционизъм, както към самите себе си, така и в професията, и работата си. Често игнорират семейните отношения, за сметка за споменатите. Въпреки това, тези стремежи на всяка цена да се постигне целта, са довели много от представителите на зодия Дева до високи резултати в избраната от тях дейност. Но с цената на какво. Най-отявления интригант, представител на зодията, е самият кардинал Ришельо. Поради естеството на персоната му, трябва да се замислим за изтънчената и сложна мрежа от интриги, които тези личности са в състояние да изтъкат. Външно спокойни и усмихнати хора, аналитичността, хладнокръвието и самоусъвършенстването правят Девата един от най-страшните зодиакални знаци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *