Известен е полът на бебето на Баръш Ардуч и Гупсе Озай


Известен е полът на бебето на Баръш Ардуч и Гупсе Озай! Точно преди месец в турското медийно пространство бе разпространена новината за бременността на една от най-известните турски комедийни актриси, режисьор и сценарист. Вече е ясно и какво ще бъде първородното ѝ дете – момиче!

37-годишната Гупсе, добила международна популярност с работата си по комедийните филми „Делиха“ (Deliha) и „Зълва“ (Görümce), лично обяви пола на бебето си. В свой пост в социалната мрежа Instagram тя написа: „Нямало ме, та ме нямало – ми пишат много от вас. Досега написах сценариите за два игрални и един анимационен филм, плюс сериал. Не стоя със скръстени ръце. Но нека първо се роди малкото ми момиченце. Целувам ви!„. Озай е бременна в 7-я месец.
Напомняме, че връзката на Гупсе Озай и Баръш Ардуч е още от 2015-2016 г., когато актьорът се снимаше в „Любов под наем“ (Kiralık Aşk). Двамата се венчаха тайно през лятото на 2020-а година.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *