Йозге Гюрел загуби баща си

Йозге Гюрел загуби баща си! Една от най-известните турски актриси, която в България сме гледали в „Кварталът на богатите“ (Medcezir), „Сезонът на черешите“ (Kiraz Mevsimi) и „Горчиво и сладко“ (Dolunay), бе покрусена от смъртта на родителя си.
Ерджюмент Гюрел е починал вледствие на бъбречна недостатъчност. Седмица преди кончината си той е постъпил в болница с оплаквания, като е бил опериран. Уви, възрастният мъж не е могъл да се съвземе след интервенцията и е издъхнал. Погребението му се е състояло по-рано миналата седмица на 2 октомври. Тъжната вест за кончината му пред медиите съобщи артистът Онур Акай.
Последната изява на Йозге Гюрел бе в романтичната комедия от лятото на 2020 г. „Мистър грешен“ (Bay Yanlış). Тя планираше скоро да се омъжи за годеника си и колега Серкан Чайоулу, но смъртта на баща ѝ, изглежда, ще наложи отлагането на венчавката за по-късен момент. Съболезнования!
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 1 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *