Йозге Яъз и Толга Менди за съвместната си работа


Екранните Серра и Селим привлякоха вниманието на зрителите с красивата си игра в „Лявата ми половина“.

– Разкажете ни малко за недостатъците на това да си известен…

– Толга: За мен има само един недостатък. Аз съм човек, който обича да яде. Хапвам някъде навън. Веднага след като сложих хапката в устата си, фенове поискаха снимка. Бях с мазна уста.
– Йозге: Мисля, че всеки има свободата да те критикува твърде много. Това е най-вредният недостатък.

– Използвали ли сте някога приложението за срещи?

– Йозге: Не, никога не съм го използвала.
– Толга: Да кажем, може би, когато бяхме млади.

– Кой е по-забавен?

– Толга посочва Йозге.
– Йозге: Благодаря, той отговори преди мен. Мисля, че аз съм по-забавна.

– Коя човешка черта не можете да толерирате?

– Толга: Лоши намерения, скрит мотив, лошо сърце. Абсолютно не мога да ги понасям.
– Йозге: Лицемерието. Абсолютно не мога да го понасям. Не харесвам хора, които не са ясни.

– Можете ли да посочите трите неща, които смятате за незаменими в гардероба си?

– Толга: Черни дънки, бяла тениска с къс ръкав, суичър.
– Йозге: Черно палто, черен пуловер с висока яка, дънки.

– Има ли аспекти, по които не можете да се споразумеете зад камерата?

– Толга: Няма аспект, с който да не сме съгласни с Йозге. Ако имаше лоша енергия между нас, това неминуемо щеше да се отрази на екрана. Няма въпрос, по който да не можем да се разберем, дори и да срещнем проблем, можем да говорим помежду си и да го решим. Това е нещо красиво и ценно.
– Йозге: Толга е наистина добър човек. Работим спокойно, което много ме радва, защото безпокойството винаги ме демотивира. Работя много спокойно.

– От кой спорт се интересувате и обичате да практикувате?

– Толга: Интересувам се от функционален фитнес и кик бокс. Те са част от живота ми. Фитнесът е от 8-9 години. Кик боксът съществува от 1 година. Карам колело от време на време. Аз съм много запален по спорта. Мога да направя всичко във всяка област.
– Йозге: Когато бях дете, бях много заето дете. Пробвах всякакви спортове, но плуването е това, за което мога да кажа, че се справям най-добре от професионална гледна точка. Много обичам да плувам.

– Вашето житейско мото?

– Толга: Жънеш това, което посееш, и балансираш.
– Йозге: Това е думата на Юнус Емре. Където и да погледнеш, това е твоето собствено лице. Когото и да видиш, това е твоята собствена същност…

– Има ли област, в която бихте искали да сте талантливи?
– Йозге: Ски. Кълна се, че не можех да ходя една седмица. Всички карат ски в Улудаг, така че аз седя и гледам хората. Това трябва да се научи, в крайна сметка не е нещо, което изисква много умения. Дори не знаех какво умение изисква. Не можех да спя от болка, не можех да ходя.

– Как се сприятелявате с хора, които срещате? Ако трябва да играете с някого, с когото енергията ви не съвпада, как бихте го преодолели?

– Толга: Мисля, че в момента, в който видя някого истински, мога да почувствам сърцето и душата му. Ако вярвам, че в момента, в който го видя, мога да се сближа с него и да прекарам време с него, ще го направя – ще се сприятеля с него по някакъв начин и няма да имам никакви проблеми. Изпитах актьорството и го научих от моя треньор по актьорско майсторство. Той каза това за актьорството. Гледате лицето на този човек и всяка точка на лицето му. Така играя.
– Йозге: Не мога да кажа, че съм добра в сприятеляването с хора, но не мисля, че съм и лоша. Обичам много хора, но не мога да обичам всички. Опитвам се да дам всичко от себе си, но тези неща са наистина трудни за хората. Да се ​​опитваш да се държиш като брат, е трудно пред камерата.

– Кое е най-странното нещо, което фен е правил за теб?
– Йозге: Един мой приятел видя портрет с моя размер в кафене. Не знам защо са го сложили в кафенето.

– И двамата сте много позитивни хора към живота. Как се отървавате от тези негативни мисли?

– Йозге: Обичам да съм позитивна, защото мисля, че животът е твърде кратък.
– Толга: Не мисля, че има такова нещо, като винаги да мислиш позитивно. Понякога в живота ни се случват неща, които не искаме. В тези моменти аз си предлагам свой собствен метод. Например тази ситуация ме учи на нещо. Първо, казвам, че помага нещо да се развие в живота ми. Разбира се, това понякога не работи. Когато не става, казвам ти си такъв, ти си онакъв, положителни неща в добрия смисъл. Ако изобщо не мога да се измъкна от работата, или се моля, или медитирам, защото в този момент целта ми е да достигна тази чиста любов. Защото, когато стигна до нея, няма да си спомням нищо друго.

– Ако искате да впечатлите някого, бихте ли го завели на първа среща?

– Толга: Искам да готвя, защото мога да готвя много добре. Мога да го заведа навсякъде.
– Йозге: Не трябва ли аз да бъда заведена някъде? Ще го заведа при майка ми.
Толга Менди е бил много развълнуван от първия ден, когато е прочел сценария на „Лявата ми половина“. „По време на снимачния процес се опитах да мисля като Селим и да действам като Селим. Дори в нормалния си живот имаше моменти, когато си мислех: „Как би се държал Селим тук? Прекарахме доста време със Селим, докато застанем пред камерата. Дни наред се подготвях за сцените по плуване и баскетбол. Фитнесът вече е част от живота ми, но може би съм бил малко по-натоварен заради Селим.“

– Има ли актьори, които вземаш за пример?
– Толга: Разбира се, има актьори, които харесвам. Кенан Имирзалъоулу е любимият ми актьор от предишното поколение. Халит Ергенч от поколението на средната възраст; Шенер Шен от най-голямото поколение. Всички те имат аспекти, които харесвам и които лично наблюдавам и вземам за пример.

– Кои са инфлуенсърите и ютюбърите, които следвате?

– Йозге и Толга: Зелина Шен и Онедио
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *