Йозге Яъз с 1 милион последователи в Instagram

Йозге Яъз с повод за празнуване! Изключително популярната актриса, която в момента гледаме в България в последните епизоди от втория сезон на хитовата драма „Обещание“ (Yemin) всеки делничен ден от 13.30 часа по БТВ, събра 1 милион последователи в социалната мрежа Instagram. Непосредствено след достигането на рекордния брой потребители, абонирали се за акаунта ѝ, Йозге им отправи своите искрени благодарности за подкрепата и ги определи като „голямо семейство“.

Йозге Яъз

Вторият сезон на „Обещание“ (Yemin) е последният с участието на Йозге Яъз. В края му нейната героиня Рейхан ще почине при раждането на детето си. В момента в Турция се излъчват епизоди от най-новия трети сезон на сериала, който ще бъде закупен в България в бъдеще.

Напомняме, че много скоро Йозге Яъз се завръща на телевизионния екран в южната ни съседка в новата драма „Лявата ми половина“ (Sol Yanım), която ще се излъчва по турската StarTV и в която ще си партнира с Толга Менди, Джемре Байсел, Емре Бей, Джансел Елчин и Дефне Самйели.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 2.5 / 5. Рейтинг: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *