Керем Бурсин: „Искам Ханде Ерчел да бъде човекът, който да остане завинаги в живота ми“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Ханде Ерчел и Керем Бурсин безспорно са любимците на зрителите за изминаващата 2020 г.

Химията, която демонстрират пред камера, плени милиони зрители и то не само в Турция или Европа, а буквално в цял свят. Главните актьори от хитовия сериал „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı), който е същински феномен в Youtube и поставя рекорди с гледаемостта на епизодите си, използваха първите дни от кратката си новогодишна ваканция, за да застанат пред обективите на турското издание на списание „Hello!“.

Кадрите се появиха вчера в интернет пространството и за броени минути събраха милиони харесвания в социалните мрежи. В откровено интервю любимците на зрителите признават, че са си паснали отлично като характери, а екранната им съвместимост е вследствие именно от разбирателството им и в реалния живот. Ханде и Керем издадоха още, че съвсем скоро ще представят музикален дует, който ще изпълнят в хитовия формат „Гласът на Турция“.

Пред „Hello!“ Бурсин направи и сензационно признание за Ерчел, което обаче феновете все още не могат да разтълкуват напълно: „Искам Ханде Ерчел да бъде човекът, който да остане завинаги в живота ми“… Дали се е зародила любов и извън светлините на прожекторите – предстои да разберем!

Вижте фотосесията на екранните Еда и Серкан:

 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 12

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *