Кобрата се прости с мечтите си за световна титла след нокаут от Джошуа

ПЪРВИ РУНД

Двамата боксьори стартираха доста предпазливо първия рунд, като предимно се дебнеха и търсеха удари в тялото. Битката бе в центъра на ринга, като в средата на частта Кобрата опита атака, но не успя да нацели добре съперника си. Джошуа от своя страна отговори с няколко удара в тялото на Пулев, които обаче не притесниха родния състезател.

ВТОРИ РУНД

В началото на втория рунд Пулев опита атака срещу Джошуа, но британецът се пазеше отлично. В средата на частта Ей Джей тръгна на размяна на удари и вкара няколко в тялото и главата на Кобрата. Българинът обаче издържа и лека полека успя да се върне в срещата. В края на рунда Пулев нанесе няколко сериозни леви прави в главата на Джошуа

ТРЕТИ РУНД

Третата част започна с атака на Кубрат, която обаче не доведе до нищо по-интересно. В средата на рунда Джошуа вкара няколко много сериозни удара в главата на Кобрата, на българинът успя да се задържи на краката си. Бринатецът продължи с атаката си и прави родния боксьор в нокдаун. Последва втори път, в който българинът падна на ринга, като съдията обяви, че при следващ случай ще даде край на мача.

ЧЕТВЪРТИ РУНД

Джошуа започна със самочувствие четвъртия рунд и продължи да диктува събитията на ринга. Той дори отвори аркада на врата на Кобрата. До края на частта британецът продължи да натиска, но така и не успя да застрашии Кубрат. Пулев пък отговори с атака, която обаче не доведе до нищо запомнящо се.

.ПЕТИ РУНД

Петият рунд започна с атака на Джошуа. Българинът отговори с няколко удар в тялото на британеца. Джошуа започна да се стреми да държи Кобрата на разстояние с леви прави, като по този начин да ограничи до минимум ударите, които получава. Малко преди края на рунда британецът вкара още няколко силни крошета в главата на Кобрата, но родния боксьор се задържа на крака.

ШЕСТИ РУНД

В шестия рунд двамата боксьори си размениха по няколко опасни удари, но така и не ууспяха да се затруднят. В средата на частта Кобрата тръгна на размяна, като на няколко пъти намери Джошуа, но без успех.

СЕДМИ РУНД

Седмият рунд започна равностойно, като двамата боксьори залагаха повече на защитата. В средата на частта Джошуа направи сериозна атака и нанесе няколко сериозни кросета в главата на Кобрата. Българинът обаче не се предаде и отговори с удари в тялото на съперника.

ОСМИ РУНД

Кобрата започна силно осмия рунд, като нанесе няколко удара в главата на Джошуа. Британецът обаче не показа колебание и отвърна със серия от крошета. В средата на частта британецът започна да взима инициативата, но така и не успя да затрудни родния състезател.

ДЕВЕТИ РУНД

Деветият рунд стартира с атака на Кобрата, но лявото му кроше не попадна в главата на съперника. С изминаването на минутите Джошуа изравни играта и опита да затридни българина с тежки удари в тялото. В края на частта британецът вкара няколко ъперкъта в главата на Пулев, но не успя да го свали. В самият края на рунда ъперкътите на Джошуа дадоха резултат и той свали Кобрата за трети път в нокдаун. В последствие българинът се изправи, но след още няколко удара не издържа и бе пратен в нокаут.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.