Кой напуска и кой влиза във „Вятърничав“?

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/„Вятърничав“ (Hercai) е другият сериал, станал известен с непрестанните рокади в актьорския си състав. Хитовата драма, излъчваща се вече почти две години с голям успех по турската ATV, предстои да се раздели с един от ключовите си персонажи, но и да посрещне напълно нов такъв.

Да започнем с лошите новини, а именно – кой любим герой на зрителите бива изваден от историята на „Вятърничав“. Това е Харун, в чийто образ се превъплъщаваше актьорът Ахмет Каякесен. Неговият договор изтича в 55-ти епизод.

Непосредствено след вестта за напускането на Ахмет обаче дойде и тази за присъединяването на изключително популярна актриса в екипа на „Hercai“! Сера Кутлубей, която отскоро гледаме в България в драмата „Безмилостен град“ (Zalim İstanbul), ще се включи в сюжетното развитие на сериала на Mia Yapım считано от 56-та серия.

Междувременно стана известно още, че Дениз Уур няма да изпълни ролята на Дилшах във „Вятърничав“, както бе обявено по-рано. Вместо нея в мистериозния образ на майката на главния герой Миран ще видим Айсун Метинер.
Напомняме, че с началото на новата 2021-а година „Вятърничав“ сменя деня си на излъчване. Драмата преминава от петък в неделя, като новият ѝ епизод №53 ще бъде показан още тази седмица – на 10 януари.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *