Любим сериал с Джан Яман стартира по Diema Family

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Джан Яман се завръща в българския ефир. 

Сериалът „Горчиво и сладко“ (Dolunay) стартира за трети път у нас на 26 октомври (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 19:00 до 20:00 часа по Diema Family, на мястото на „Черната перла“.  

В ролята на главната героиня Назлъ влиза талантливата актриса Йозге Гюрел, която зрителите познават от хитовата романтична поредица „Сезонът на черешите“. В образа на неин екранен партньор почитателите на романтичния жанр ще видят актьора Джан Яман (Джан Дивит от „Свободен дух“, Ялън от „Любов на инат“). 

Запленяващата история на „Горчиво и сладко“ разказва за амбицията на красивата Назлъ да стане професионален готвач и да отвори свой собствен ресторант. За да е в помощ на близките си, Назлъ започва работа като готвач в дома на тайнствен богат бизнесмен. Задачата ѝ е да приготвя вечеря за мъжа, чиято самоличност не знае, и да си тръгва от дома му преди той да се прибере. Отношенията им започват със забележки и постоянни конфликти. Ферит мисли, че новият готвач е стара и твърдоглава жена, а Назлъ си представя шефа си като богат и стар бизнесмен. Един ден обаче пътищата им се пресичат. Следва поредица от недоразумения и съвпадения, които ще изправят Назлъ и Ферит пред сложна ситуация, за която и двамата не са подготвени.

Междувременно Дениз (в ролята Хакан Курташ), най-добрият приятел на Ферит, се среща с Назлъ. За разлика от сдържания му приятел, Дениз е с топъл и дружелюбен нрав. Той и Назлъ се разбират много добре и бързо се сприятеляват. За един от двамата обаче приятелството им бързо ще прерасне във влюбване.

Ще успее ли Назлъ да осъществи мечтата си и коя любов ще избере накрая – добрия характер или страстта – зрителите ще имат възможността да проследят в романтичния сериал „Горчиво и сладко“. 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *