Мъж научи кучето си да му носи бира от хладилника (ВИДЕО)

Банковият мениджър от Онтарио Майк Антониети е успял да научи осемгодишното си куче Уоруик на нещо доста полезно – хъскито му носи бира от хладилника и дори затваря вратата след това.

Може би тайната се крие в това, че Уоруик не е чистокръвно хъски, а кръстоска с немска овчарка – никой не знае, но фактът е налице.

Обучението на Уоруик е отнело три месеца в които ленивият банкер е бил принуден самосиндикално да си прави труда да стане от дивана, да отиде до хладилника и да си извади бира (и да затвори вратата на уреда, разбира се). Обучението на кучето било осъществена на два етапа: първо кучето се учи да отиде в кухнята по команда. След това се учи как да отвар вратата на хладилника с помощта на кърпа, вързана за дръжката. И най-трудното е било до се обясни на Уорик какво е бира – и как да я захапе, за да не спука кенчето.

Освен тези си умения кучето доста успешно се прави на мъртво и не е трудно да си представим какво ще се случи, ако в един прекрасен ден Уоруик се обиди на стопанина си, а банкерът се окаже жаден.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.4 / 5. Рейтинг: 5

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.