Мерт Язъджъоолу и Хилял Алтънбилек за любовните си отношения по време на „Черна роза“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Двама от главните герои в сериала „Черна роза“ са имали връзка по време на заснемането му…

Това са Мерт Язъджъоолу (Баран) и Хилял Алтънбек (Йозлем).

Макар че в успешната поредица Хилял (Йозлем) играе съпруга на чичото на Мерт (Баран), възрастовата разлика между двамата в действителност е две години.

Романсът им започва по време на снимките на „Черна роза“, а папараци успяват да ги уловят неколкократно извън снимачната площадка по време на романтичните им пътешествия.

След края на „Черна роза“ двамата се разделят и се впускат в нови връзки. По-долу можете да видите фотоси от ваканциите на Мерт и Хилял, докато са били заедно…

Мерт Язъджъоолу е роден на 10 май 1993 г. в Истанбул, Турция. Записва „Мениджмънт“ в истанбулския университет Айдън.

След като е поканен за снимките на телевизионен сериал, в който играе негов приятел, Мерт прави първи крачки към това да стане актьор.

Присъединява се към агенцията на Сумру Онат, а след това пътищата му се пресичат с актьора Юмит Чърак, при когото взима уроци по актьорско майсторство. Дебютира в киното през 2011 г. с филма „Хората на дядо ми“ с Четин Текиндор.

През 2013 г. Язъджъоолу се включва в екипа на „Черна роза“ – сериалът, който го прави популярен в Турция. В него той играе в продължение на четири сезона (от 2013 до 2016 г.).

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 12

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *