„Мрежа от лъжи“: Али не иска да говори с майка си


Дерия отива с Бахар при адвоката, тя й казва, че няма да бъде сама и да уведоми своето семейство, че се развежда. Бахар се чувства по-спокойна, след като се е разделила с Мерт. Учителката на Али Неслихан е посетена от Тургай и Асия. Те й дават откраднатите вещи от Али. Неслихан им казва, че няма да съобщи на съучениците, че Али е извършил това. Гюнюл е в кабинета на учителката и искат Али да бъде отстранен, а Дерин се опитва да обясни на Волкан какво се случва. Волкан е бесен и тръгва към училището.

Демир научава, че Али е откраднал вещите от училището. Неслихан получава уверение от Асия и Волкан, че ще говори с Али, който да промени поведението си. Али е огорчен и упреква сериозно майка си, че са успели да го компрометират пред съучениците му. Той иска да остане в дома на Волкан. Волкан му казва да говори с майка си, но Али отказва. Волкан казва на Асия, че това няма да бъде причината, той да отдалечи Али от нея.

Селчук си спомня как е бил изоставен от майка си като дете, а Гюнюл се сърди на Демир, че е издал Али. Тя обяснява, че Али е част от тяхното семейство.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *