„Мрежа от лъжи“: Дерин се бои за живота си, Волкан я заплашва


След като Али не иска да живее с Асия Дерия и Бахар се опитват да успокоят Асия. Али е посрещнат приветливо от Дерин, която всячески се стреми да го приобщи към семейството. Предлага му да остава при тях. Волкан успокоява Асия, казвайки че Али е постъпил несправедливо спрямо нея. На другия ден Дерин отива с Али при Асия и казва, че детето е взело решение да живее с тях.

Минават 20 дни

Полицията обискира дома на Волкан и Дерин. Там те намират дневника на Дерин където тя споменава, че се страхува за живота си, защото смята, че Волкан може да я нападне.

Преди 20-те дни

Дерин казва на Волкан, че Мерт ще направи всичко възможно, за да го обвини, че е забогатял незаконно в САЩ. Дерин е в стаята на Али и му обяснява, че го чувства близък и той вече е част от семейството. Волкан се прибира у дома и е крайно изненадан, когато разбира че Дерин е отишла с Али при Асия , за да вземат вещите на момчето. Дарин се скара с Волкан. Той отива в дома на Асия и казва на Дерин, че е постъпила неправилно и не се е консултирала с него преди да предприеме каквото и да било. Али я оправдава като казва че той е решил да остане при тях.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *