Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Тургай се готви да се ожени за Асия


Волкан говори с Али и му казва, че двамата с майка му много се тревожат за него. Волкан иска от Али да проведе разговора с Асия, но Али не иска. Селчук и Халюк разговарят. Халюк е готов да му даде пари, за да се махне от близките му. Казва му, че ще го убие, ако още веднъж го види, че се навърта около близките му.

Хиджран е при Асия и я пита за Селчук. Тя ѝ разказва, че е негова майка. Асия дава на Хиджран телефона на Селчук. Хиджран се опитва да говори с сина си, но той й затваря.

Гюнюл иска от Демир да се извини на Али.  Волкан коментира с Гюнюл, че Мерт е започнал да го разследва за проектите, които е реализирал в САЩ. Казва му да бъде спокоен, че ще предприеме действие. Асия и Нил коментират, че Селчук е посетен от майка си в болницата, но той отказал да разговаря с него, а тя иска да се свърже с него и двамата да проведат разговор.

Нил й казва, че Селчук я е информирал навремето, че майка му е починала. Халюк е сигурен, че Селчук повече няма да се навърта наоколо. Халюк иска да разбере за чувствата на Волкан към Асия, казвайки му, че Тургай се готви да се ожени за Асия. Волкан не реагира пред Халюк, но когато остава насаме чупи една чаша. Асия чува разговора и кани Тургай да се видят. Какво ще произлезе от тази среща и как ще понесе нежеланието на Волкан Али да живее с тях?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *