„Намери ме“: Лъжа, последвана от истерия

Керем разбира че Рейхан е неразположена и й донася храна в стаята. Джафер отвежда Елиф в имението. Момичето гори от желание да влезе, но Джафер я скрива защото забелязва Рейхан на прозореца. В холдинга Рана се опитват демотивира Бирдже, той я сплашва че й предстоят тежки месеци, в които трябва да доказва професионалните си качества през Юнус.

В дома на Джафер и Сема нахлува Зафер. Сплашва Сема с пистолет и й нарежда да му предадат Елиф. Сема се обажда на Джафер и той веднага обещава да върне момичето и да го предаде на Тарък. Зафер информира Тарък, че е открила Елиф. Хюмейра подслушва разговорът им и решава да посети холдинга, за да убеди себе си, че Тарък й изневерява.

Джефер обяснява на Елиф, че в дома му са се появили недобронамерени хора и се налага тя да се скрие, за да не открият. Оставя я и в близост до дома си и сам влиза вкъщи при Сема. Успява да обезвреди единия от нападателите, но другият насочва оръжие срещу него. Джафер няма друг избор, освен да го отведе до скривалището на Елиф.

Леман се отбива в магазин на Тюляй, за да я поздрави , че е изгонила жулиде. Шафак дочува разговора им.

Съвсем случайно Вилдан решава да посети дома на Джафер. Забелязва Елиф, скрила се в двора на къщата и я извежда от там. Зафер не успяла да отведе Елиф при Тарък.

Хюмейра открива, че мъжът й не е в кабинета си.

Рейхан споделя с Йълдъз, че не може да се свърже с майка си и планира да я посети в Самсун, за да се увери, че добре.

Шафак е разгневен на майка си и заради постъпката й спрямо Жулиде. Отправя се към дома на жулиде с намерението да разговаря с нея и да й се извини

Хюмейра напуска холдинга, след като не открива Тарък. Рана узнава за посещението й в имението. Маджиде забелязва, че хюмейра е тъжна и замислена. Хюмейра я заблуждава, че с Парла са пазарували в магазина и е много уморена. За съжаление Парла била в имението минути след техния разговор и Маджиде установява, че Хюмейра я е излъгала. Когато я разпитва за причината за поведението й, Хюмейра изпада в истерия.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *