Тв новини

Наследство – Епизод 179 (Ето какво ще видим) 06-ти декември


Яман е в кабинета си, втренчил празен поглед в една точка… Дженгер влиза при него с доставени писма от чужбина. Яман мълчи, а Дженгер го пита дали всичко е наред…

Яман отвръща на Дженгер, че Сехер му е изневерила, показвайки му „доказателствата“.

В болницата пристига инспектор, който да разпита Селим. Икбал е на тръни дали той ще се вслуша в думите ѝ, или ще предаде Яман на полицията…

Полицаят пита Селим дали има врагове, а той отвръща, че няма, поглеждайки към Икбал. Тя си отдъхва.

Селим посочва, че не е видял нападателя си. След като инспектора си тръгва, Икбал заявява на младежа, че е взел най-правилното решение. Уверява го, че по този начин Яман и Сехер ще се разделят завинаги.

Дженгер посочва пред Яман, че доказателствата срещу Сехер са неоспорими, но вътрешният му глас говори, че те не отговарят на истината.

Дженгер е категоричен, че Сехер, която се е хвърляла да защитава Яман от куршумите, не би била способна на подобни деяния.

Уважаеми зрители, бихме искали да ви уведомим, че от 11 декември стартира новият канал bTV Story, който ще замени досегашния bTV Lady.

Излъчването на хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ се измества единствено там, като поредицата ще върви абсолютно всяка вечер от 21:30 ч. по bTV Story.

В ефира на bTV Story от 11 декември централно място ще заемат най-новият сериал на Къванч Татлъту – „Семейството“ (всеки делник от 19:00 ч.) и най-провокативният турски сериал, създаван някога – „Златно момче“ (всеки делник от 20:00 ч.).

На най-престижните телевизионни награди в Турция „Златно момче“ стана сериал на годината, а „Семейството“ взе отличието „Най-добра екранна двойка“ за тандема Къванч Татлъту – Серенай Саръкая.

От 14 декември в 17:00 ч. започва новият мексикански сериал „Мащехата“, а в 18:00 премиерният бразилски хит „Пантанал“.

От 16 декември, всяка събота и неделя от 20:00 ч., ще се излъчва новият турски сериал „Чуй ме“.

bTV Story ще запази позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори в България.

Яман заявява на Дженгер, че към момента няма да казва на Сехер за доказателствата, защото се страхува да не му отнеме Юсуф.

Яман се заканва да превърне живота на Сехер в ад, без да я прогонва от имението.

Дженгер съветва Яман първо да се увери, че обвиненията, които отправя към Сехер, са основателни.

Дженгер е категоричен пред Яман, че Сехер е добър човек.

В същото време Сехер обикаля сломена из градината на имението, където вижда ранен гълъб. Тя го хваща и му обещава да излекува раната му.

Яман пристига в имението, стиснал папката с доказателствата в ръка, и вижда как Сехер се грижи за раненото животно.

Яман отива при Зухал и я пита как се е сдобила с доказателствата. Тя посочва, че е използвала услугите на частен детектив.

Яман изисква от Зухал да му предостави координати на частния детектив. Тя остава шокирана.

Сехер отива да поговори с Яман и го пита на какво се дължи внезапната промяна в поведението му. Той ѝ отвръща, че не ѝ дължи никакви обяснения.

Икбал театралничи пред Яман, че според нея Сехер е невинна…

Дълбоко наранен от „предателството“ на Сехер, Яман отново започва да упражнява стрелба с лък. Лелята на Юсуф недоумява какво се е случило…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *