„Научи ме да обичам“ се завръща по Diema Family

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/„Научи ме да обичам“ (Bana Sevmeyi Anlat) тръгва в ефира на Diema Family за втори път…

Романтичната поредица започва от 25 януари (понеделник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 16:00 до 17:00 ч. на мястото на „Любовта не разбира от думи“, чийто последен епизод ще бъде показан другия петък (22 януари).

Главните роли в „Научи ме да обичам“ са поверени на Кадир Доулу („Двете лица на Истанбул“, „Малки тайни“, „Великолепният век: Кьосем“), Седа БаканМустафа Юстюндаа („Милост“, „Великолепният век: Кьосем“), Долунай Сойсерет („Тайни“) и др.

Припомняме Ви, че „Научи ме да обичам“ се излъчи премиерно от април до август миналата година в праймтайма на Diema Family. Лентата съдържа 73 епизода по 45 минути.

Сюжет:

Лейля е млада жена, която има само една мечта – да осигури по-добър живот за сина си. За да я избави от бедността, баща ѝ ѝ предлага да я омъжи за уважаван и успешен бизнесмен. В деня на церемонията обаче Лейля открива шокиращата истина за бъдещия си съпруг и взима крайното решение да избяга от сватбата. Малко по-късно съдбата я среща с талантливия кулинар Алпер и двамата се отправят на опасно пътешествие, което ще разкрие дълбоко пазени тайни.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *