„Не ме оставяй“: Съла научава истината?

Съла след като се замисля, си спомня, че в деня, в който е имала висока температура е забелязала Севда в дома на Керем. На нея и става ясно, че не е била близка с Керем в този ден, защото той заедно със Севда са й помогнали да отиде в болницата, след като е загубила съзнание.

Есин изпраща съобщение на Бора, че детето на Джансу е негово и той е длъжен да се поема отговорност. Той се спъва и телефонът му пада в в близост до Емре, който го взима и има възможност да прочете sms-а.

Бора обаче измъква телефона от Емре. Джансу заблуждава сестра си. Зейнеп се мъчи да я накара да не заминава, а да остане в дома на Есин. Джансу отново постига целта си. Бора се приближава към дома а Джансу и Есин наблюдават. Есин казва на Бора, че Джансу вече е в чужбина. Тя е изпратена от Ведат. Съла вече е убедена, че нейната бременност не е от Керем и тя с все сила разпалва любовта си към Тарък... Съла знае ли каква е истината?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.7 / 5. Рейтинг: 7

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.