Неслихан Атагюл е приета в болница

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Сериозен здравословен проблем възпрепятства Неслихан Атагюл…

Красавицата, позната на българските зрители с великолепните си превъплъщения в поредиците „Черна любов“ и „Двете лица на Истанбул“, е приета в болница, където бе диагностицирана със синдрома на чревната пропускливост. Тези дни ослепителната актриса е потърсила лекарска помощ заради бързата загуба на килограми през последните месеци, която е видима и от екрана.

Синдромът се появява в следствие от лош избор на диета, хроничен стрес, токсично претоварване или бактериален дисбаланс и се изразява в стомашен дискомфорт, главоболие и болки в областта на корема. Предстои специалистите да изготвят на Атагюл специален хранителен режим, към който тя да се придържа в следващите няколко месеца.

28-годишната актриса е в 10-дневен отпуск от снимките на най-новия си сериал „Дъщерята на посланика (Sefirin Kızı), където си партнира с Енгин Акюрек („Пепел от рози“, „До живот“). Записите на продукцията обаче не са спрени и ще продължат в отсъствието на главната героиня, която няма да се появява в следващите два епизода.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3 / 5. Рейтинг: 4

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *