Несрин Джавадзаде и Гьокхан Алкан са заедно

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Несрин Джавадзаде и Гьокхан Алкан изживяват любовен романс! Двамата актьори, снимащи се в хитовата драма „Забранената ябълка“ (Yasak Elma), извадиха отношенията си наяве, споделяйки своя обща снимка в социалната мрежа Instagram, на която се целуват.
32-годишният Гьокхан Алкан, известен още с ролите си в „Семейството на съпруга ми“ (Kocamın Ailesi), „Обича ме, не ме обича“ (Seviyor Sevmiyor) и „Сърцебиене“ (Kalp Atışı), още преди няколко дни намекна пред пресрещнали го репортери, че „сърцето му не е от камък“ и че има жена в живота си, която обаче явно все още не е забелязана от медиите. Ето, че въпросната му нова възлюбена е 38-годишната Несрин Джавадзаде, известна в България от „Млечният път“ (Samanyolu), „Момичето с червения шал“ (Al Yazmalım) и „Нашата история“ (Bizim Hikaye).
Отношенията между Гьокхан и Несрин най-вероятно са пламнали на снимачната площадка на „Забранената ябълка“ (Yasak Elma), в чиито епизоди по-рано двамата имаха и интимни сцени.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *