Нилпери Шахинкая влиза в „Забранената ябълка“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/„Забранената ябълка“ (Yasak Elma) не спира да изненадва феновете си! Въпреки преклонния си брой епизоди, доближаващ се до достолепните и трудно достижими 100, модерната драма на FOX не излиза от мода и от устите на всички вече четвърти сезон подред. Продуцентите ѝ от Med Yapım очевидно не възнамеряват да спират с изненадващите и неочаквани рокади в актьорския ѝ състав. През първите дни от новата 2021-а година те са се договорили с бомба-име да участва в един от най-успешния им проект…
Нилпери Шахинкая се присъединява към каста на „Забранената ябълка“. Тя е подписала договор за участие в новите епизоди на сериала с продуцента му Фатих Аксой. В „Yasak Elma“ Нилпери, известна у нас с ролите си в „Морска звезда“, „Времето лети“, „Сезонът на черешите“ и „Сърцето на града“, ще вдъхне живот на новата героиня Джансу.
Напомняме, че последната изява на Нилпери Шахинкая бе в провалилата се драма от есента на 2020 г. „Нов живот“ (Yeni Hayat).

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *