Новият игрален филм с Чаатай Улусой със световна премиера

Чаатай Улусой, изглежда, пренасочи актьорската си кариера от изяви по телевизията към такива в интернет. Последният сериал, излъчен на малкия екран с негово участие в главната роля, бе „Вътрешен човек“ (İçerde) от 2016 г. От тогава до този момент, вече четири години и половина, световноизвестният актьор е имал само една изява в телевизионен сериал, при това – епизодична, в „Търси мениджъра ми“ (Menajerimi Ara) от есента на миналата година. За сметка на това, той завладя интернет и оглави първият оригинален турски интернет-сериал на международната дигитална платформа Netflix – „Пазителя“ (Muhafız). През 2021 г. предстои да зарадва феновете си с втория си интернет-сериал – „Йешилчам“ (Yeşilçam), който ще се завърти на сайта BluTV. Преди това обаче отново по Netflix ще бъде излъчен първият му игрален интернет-филм. Подробности научавате в настоящия материал.

Промотиран първоначално под заглавието „Битка без изход“ (Mücadele Çımazı), а впоследствие променил го на „Живот от хартия“ (Kağıttan Hayatlar/Paper Lives), филмът с участието на Чаатай Улусой в главната роля ще направи световната си премиера на 12 март (петък) на интернет-платформата Netflix. Продуцентската компания, застанала зад реализацията на кино-лентата, е нашумялата в последно време в Турция OGM Pictures. Режисьор е Джан Улкай, а сценарист – Ерджан Мехмет Ердем. Продължителността на продукцията е 97 минути.

В „Живот от хартия“ Чаатай, познат в България от „Огледален свят“ и „Кварталът на богатите“, ще си партнира с малкия си колега с голям потенциал за бляскава актьорска кариера Емир Али Доурул. Двамата ще изпълнят ролите на двама клошари, събиращи хартия и носещи я за рециклиране, с което изкарват нищожната си прехрана…

 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 5

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.