„Обещание“ се завръща

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Турският сериал „Обещание“ се завръща в българския ефир!

bTV Lady започва да повтаря първите два сезона на многосерийната поредица от 01 февруари (понеделник), всеки делник от 23:30 до 01:00 ч.

„Обещание“ тръгна премиерно през януари 2020 г. в 13:30 ч. по bTV, като до средата на ноември същата година медията показа първите два заснети сезона.

В момента в Турция се записва трети сезон, който ще започне в България на по-късен етап.

Историята на „Обещание“:
Рейхан е селско момиче – смирено, мило и грижовно. Тя обещава да се омъжи за сина на чичо си Хикмет. Хикмет се притеснява какво ще стане със семейното му богатство, ако бъде оставено на неговия несериозен син и алчната му съпруга, чиято единствена грижа е да укрепи мястото си във висшето общество на Истанбул. Емир е синът на Хикмет, който е бунтовник и предпочита да поема рискове, като харчи безразборно трудно спечелените пари на баща си, и не му помага в семейния бизнес. Той се съгласява да се ожени за Рейхан, но си обещава да направи живота ѝ нещастен, дотолкова, че тя да пожелае да се разведе с него, доказвайки по този начин на баща си Хикмет, че трябва да му бъде разрешено да взема сам решения за живота си. С времето Емир осъзнава, че не трябва да кара Рейхан да бъде нещастна, за да накаже баща си. Той омеква към нея, а Рейхан вижда неговата положителна страна – на която не може да устои!

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.6 / 5. Рейтинг: 12

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *