Онур Туна за Севда Ергинджи и за проблемите с

Известният Онур Туна, който даде живот на героите Алихан в „Опасно изкушение“ и Ферман в „Доктор Чудо“, е висок 1,96 м.

В интервю синеокият актьор споделя за проблемите, които изпитва заради височината си.

Обикновено режисьорите снимат под прав ъгъл. Понякога дори трябва да играя, като разтварям краката си от двете страни, за да не си личи разликата в ръста.“ (смее се)

Любовта на Зейнеп и Алихан от „Опасно изкушение“ продължава да тлее в сърцата на феновете им, а успешното им превъплъщение донесе енергия, която надхвърли проблемите с височината между актьорите.

Разликата в ръста на двамата е цели 37 сантиметра. Севга Ергинджи е висока 1,59 м., а Онур, както споменахме горе – 1,96 м.

В сцените с Ергинджи и Туна ъглите на снимане винаги са били избирани, за да не изглежда, че има голяма разлика в ръста помежду им.

Онур Туна допълва още, че е приятно да се работи със Севда…

„Мисля, че актьорството е двигател, който работи вътре в човека. Важното е да се знаят добре методите на работа на този двигател. 

Когато играете с хора, които са наясно с нещата, разликата във височината остава на заден план. 

Например, моята партньорка Севда (Зейнеп) е 1,59 м., но идваше на снимачната площадка с толкова голяма енергия, че премахваше физическите несъответствия…“ 

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 116

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *