Тв новини

„Опасно изкушение“: Чаатай не иска да се развежда, какво мисли за това Йълдъз?


Йомер казва на Чаатай, че Фейза е постъпила некоректно с него. Чаатай, обаче не е съгласен и изтъква, че тя е човекът, който му е оказвал голяма подкрепа в трудните моменти. Йомер не му казва, че Фейза не е поканила Йълдъз на вечерята с Чаатай.

Кумру се нахвърля върху Йълдъз и казва, че тя е причината за слагането на алергизиращо вещество в крема, който тя е представила. Но Доан казва на Кумру, че тя е човека, който е общувал със съпруга на Йълдъз и да не се опитва да се оправдава. Адвокатът на Чаатай го съветва да плати сумата, която Йълдъз иска, като по този начин тя ще вдигне възбраната на неговите акции.

Чаатай се среща с Йълдъз и адвокатката й Зелиха и съобщава, че няма намерение да се развежда, Йълдъз е категорична казвайки че няма да изтегли иска си за развод. Адвокатката ѝ дава на адвоката на Чаатай, исканията на Йълдъз, които Чаатай няма възможност да изпълни. Йълдаз е категорична и отказва да води по-нататъшни преговори. Чаатай съобщава, че той иска от Йълдъз да се види с Халиджан. Тя се съгласява единствено, ако отсъства от вкъщи.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *