„Опасно изкушение“ Чаатай решава да се разведе с Йълдъз

Мерт звъни на майка си и я пита ще остане ли още няколко дни извън града, заедно със сина му.

Фериде казва на Чаатай, че жена му е престъпница.

Йълдъз разговаря със Зехра и я убеждава да приеме Нургюл, нейната съкилийничка. Чаатай иска да бъде сам и да помисли върху ситуацията. Йълдъз се опитва да се оправдае пред Чаатай, че Шахика и Ендер са й изпратили Нургюл, за да я компрометират. Изведнъж Йълдъз получава силна коремна болка.

Нургюл кара Йълдъз да я въведе в хайлайфа. За целта Йълдъз търси подкрепата на Ендер и Шахика. Трите дами я завеждат на обяд. Там се срещат и с изявена светска дама, която се настанява на масата им. Нюргюл я ограбва. Хасан Али вижда историята на запис.

Йълдъз преживяват тежък конфликт. Тя влиза в разпра със съпруга си. Чаатай вече не може да издържа на напрежението и заявява, че слага край на брака им. Отправя се в един бар, където попада на Джансу. Йълдъз е в криза, защото очаква поредния развод. Ендер и Шахика се връщат отново в бизнеса, правят постановка на Хасан Али като му подхвърлят проститутка, тя им обещава уличаващи снимки, но постановката не успява. Те получават видео, в което Хасан Али им се надсмива. А в хотелска стая Чаатай се събужда съвсем гол в компанията на Джансу. Тя е очарована от прекараната нощ с него.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.4 / 5. Рейтинг: 14

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *