„Опасно изкушение“: Двамата измамници отвличат Зехра

Тържеството в новото имение на Халит започва. Йълдъз пристигаq заедно с майка и Халит Джан. Случва се нещо много изненадващо: Халит подарява на Йълдъз скъпоценна огърлица, но Йълдъз се опъва като казва, че тя е бивша съпруга и не може да получава такъв подарък, но Халит е категоричен, и поставя скъпоценното бижу на шията й.

Шахика е безкрайно натъжена, че Керим е поканен, заедно с Мерт на тържеството на Халит в имението. Мерт отбелязва, че Керим трябва да внимава със задявките си с Йълдъз, защото тя може да осуети техните планове. Керим безгрижно му отбелязва, че това е невъзможно. Асуман е силно обезпокоена, докато наблюдава, как Йълдъз не откъсва поглед от Керим. Тя моли Ендер да направи всичко възможно и да държи Керим далеч от дъщеря й.

Зехра се запознава с Мерт и Керим. Мерт намеква на Зехра, че ще се видят пак и тя с готовност изразява желание да го посети в холдинга. Халит е благодарен на всички и особено на своите деца и на Йълдъз, че докато е бил изхвърлен от живота и е живял бедно, децата му не са го изоставили. Йълдъз му е подала също ръка. Докато отправя своята благодарност, в имението нахлуват полицаи и вадят пакетче с наркотик от джоба на Зехра. Керим изразява готовност да се обади в местното Полицейско управление и дава информация на Халит, че това не са истински полицаи.

В този момент Керим и Мерт се отправят по петите на похитителите. Те са убедени, че ще открият момичето. Ендер от своя страна смята, че това е дело на Шахика. И тя е организирала похищението. Оказва се, че похитителите са самите Мерт и Керим Те връщат Зехра и по този начин печелят доверието на Халит.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.4 / 5. Рейтинг: 7

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.