Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер и Шахика разнищват тайният живот на Хасан Али


Ендер и Шахика предупреждават Нургюл /тяхна съкилийничка/ да не говори пред шофьора, който ще я закара при Йълдъз, че са били в затвора. Хасан Али не е доволен от факта, че Йълдъз се среща с Джанер и Емир. И двамата са неженени и могат да тръгнат приказки.

Ендер  пита Махмуд, който е дясната ръка на Хасан Али, дали знае, че Хасан Али е убиец на баща му. Ендер получава отговор от Махмуд – че те с Шахика вероятно дълго са мислили тази история. Ендер разказва историята. Навремето имало земя, която неговия баща не е желал да продава, там е било построено нещо важно, което е било закупено от Хасан Али, дни след смъртта на неговият баща. Майка му е продала този участък. Шахика пита: не е ли странно? Шахика отбелязва, че явно Махмуд не е готов да приеме истината такава, каквато е. И си тръгва заедно с Ендер. Ендер преди това отбелязва, че ако има някакви въпроси нека да й се обади.

Махмуд споделя с Джансу, какво са разговаряли с Ендер и  Шахика, че Хасан Али е убил неговия баща. Неговата събеседничка допълва, че след като са посмели да му кажат подобно нещо, те явно има доказателства.

Фериде чака маникюристката в имението. Нюргюл – затворничката, която е била, заедно с Ендер, Шахика и Йълдъз в затвора, звъни на вратата на Имението. Айсел взема Нургюл за маникюристката и я пуска вътре. Айсел донася леген и го оставя пред Фериде, защто очаква, че тя ще й прави педикюр. Нургюл се чуди какво искат от нея. Фериде я пита няма ли да започнат от краката. Нургюл се ядосва и казва, че току-що е дошла, а те искат да им прави масаж?! Фериде я пита: тя не е ли маникюристка, но Нургюл скача и казва, че тя е приятелка на Йълдъз. „Аз не съм само приятелка, аз съм приятелка на Йълдъз от затвора“, казва гордо Нургюл. На Фериде й призлява.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *