Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер и Шахика са в шок, че Хакан Али е по умен от тях и…


Хасан Али нарежда на Седаи да уволни целия персонал в неговия дом. Ендер и Шахика коментират, че това, което са видели, е постановка на Хасан Али. Джанер е съгласен. Той казва, че Хасан Али ги разиграва. Ендер все пак настоява, че е видяла как убиват неговия помощник Седаи. Шахика ги убеждава,че са направили постановка с убийството. Шахика признава, че Хасан Али е по-умен от тях. Ендер се ядосва и казва, че са ги уволнили за втори път и са ги изгонили от фирмата, а тя се съревновава по ум с президента. Ендер признава, че Хасан Али е много по-умен, отколкото са предполагали, а даже и много опасен човек. Но те са обнадеждени, че ще намерят изход от безнадеждната си ситуация, в която са изпаднали. Асуман е притеснена от това, че Йълдъз е загрижена и не общува с нея. Нещо става с брака й с Чаатай!

Йълдъз, обаче отказва да разговаря за причината, за лошото си настроение и се отправя към химическото чистене. Появява се Фериде, а Йълдъз директно я подминава. Фериде обръща внимание на Асуман каква дъщеря е възпитала. Фериде получава веднага отговор от Асуман, която заявява, че дъщеря й знае, с кого как да се държи. Тя я е възпитала така.

Ендер и Шахика получат информация,че има проблем – Хасан Али е открил камерите, които са сложили в дома му. Обажда се, агентката на Шахика Джансу, която е сътрудничка на Хасан Али, за да ги предупредя да внимават. Появява се Нургюл, която току-що е излязла от затвора. Отива при Ендер и Шахика, с които се познава от затвора. Тя иска да остане да живее при Шахика и Ендер. Те двете обаче не са съгласни. Заедно с Джанер се договарят да не показват, че са се изплашили от нея. Те са категорични да не й показват страха си, защото тя може да им навреди. Страхуват се да я оставят да пренощува в тях. Йълдъз съобщава на Чатай, че ще вечерят в ресторант, заедно с нейните приятели.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *