Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер вижда с очите си как Хасан Али убива човек!…


Джансу е новият герой на сцената на сериала.Никой не знае, обаче, че Джансу е човек на Шахика и всичко, което тя разказва, е дело на Ендер. Йълдъз е готова да помага на Джансу да се приобщи към колектива, а от своя страна Асуман кара Зехра да въздейства на Фериде и тя да разбере, че Йълдъз е много добро момиче. Фериде дава все повече и повече информация на Шахика и на Ендер относно Хасан Али. Йълдъз прави всичко възможно да събуди ревността на Чаатай. Йълдъз успява, но Чаатай разбира, че това е постановка и още повече се вбесява. Ендер и Шахика отиват при Хасан Али. Фериде продължава да се държи гадно с Йълдъз и с Джансу. Шахика и Ендер слагат камери в кабинет на Хасан Али. От камерите разбират, че той е извършил убийство.

Хасан Али разбира, че някой е сложил камери в дома му. Седаи получава нареждане да провери кой е извършил това дело. Хасан Али го успокоява, че той  ще направи, така че хората, които са му сложили камери в дома, ще дойдат на крак при него. Хасан Али кара Седаи да направи постановка. Той стреля в него. Ендер гледа на телефона си какво се случва. Вижда как Хасан Али стреля в Седаи и той пада, целият окървавен. Ендер е в шок, а Джанер едва не припада. Ендер и Шахика отиват при президента да го изнудват, но удрят на камък. Идват неговите хора, които изхвърлят Ендер и Шахика от кабинета, всички ръкопляскат.

Йълдъз прави постановка на Чаатай, за да изпита ревност към нея. Той обвинява Йълдъз, че неговата съпруга го лъже с цел, за да не го изгуби. Йълдъз се оправдава че има лошо отношение с Шахика и Ендер и изхвърля гнева си, затова постъпва така с него. Чаатай е категоричен, че не може да има доверие на Йълдъз.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *