„Опасно изкушение“: Фейза ще прелъсти ли Чаатай?


Фейза отива в имението на Чаатай, за да му разкаже нещо важно, а основната причина е да го спечели отново. А Езги информира Кумру, че в съседното имение има жена. Кумру е бясна от ревност и ще отправя в имението, като напада Чаатай, че я е измамил. В този момент Йълдъз идва в имението и чува какво обвинение изрича Кумру на Чаатай. Фейза успокоява ситуацията, казвайки че Чаатай е неин началник и тя е дошла да му каже нещо важно, и си тръгва. Заедно с Фейза си тръгва и Кумру.

А Йълдъз напада Чаатай. Той е човекът, който я следи и изнудва, докато тя търси улики срещу Кумру в болницата. Чаатай отхвърля обвиненията, но Йълдъз настоява, че някой звъни от негово име, настоявайки да не му отнема родителските права. Чаатай е много ядосан за това, че Йълдъз не му вярва. Ендер се оплаква на брат си, че Доан се разделя с нея, защото я смята за много опасна. Дениз информира Доан за посещението на Йълдъз в болницата, но не казва нищо, че е информирала Кумру. Какъв ход ще предприеме Кумру срещу Йлдъз и какво отмъщение ще ѝ подготви за това, че тя е научила нейната тайна?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *