„Опасно изкушение“: Хасан Али разобличава Кая и Ендер


Хасан Али иска да сключи мир с Фериде, а Чаатай и Йълдъз са принудени да излъжат. Чаатай каза, че баща му не се чувства добре и Фериде се съгласи да отиде да го гледа.

Новините достигнаха до Йълдъз и от това Хасан Али и Фериде повишиха кръвното си налягане. На сутринта Хасан Али се скара на Йълдъз като малко момиченце и я изпрати вкъщи. Кая каза на Йълдъз, че дълго време не може да получи важни документи от Хасан Али.

Най-вероятно той тайно се опитва да измъкне нещо от всички. Ендер се обажда на Йълдъз и каза, че трябва спешно да се срещнат. Тя смята, че ако се обади, документите наистина може да са в ръцете на този човек. Или просто някой се опитва да ги въвлече в сложна игра. Кая информира Ендер, че Хасан Али ги е разобличил. Той се досеща, че е заподозрян и поради тази причина е решил да влезе в битка с тях. Самият Хасан Али започва да се съмнява в Кая и му се струва, че всъщност той изобщо не е толкова наивен. Седаи казва на Хасан Али, че при него са дошли гости, който ще нападне …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *