„Опасно изкушение“: Изненадващ ход на Керим към Халит

Керим и Йълдъз остават насаме. Йълдъз иска да си тръгне, но Керим я моли да остане. Ерим е безкрайно доволен, че майка му и баща му ще работят отново заедно, и че са в добри отношения. Децата на бизнесмена научават, че той е предложил брак на Йълдъз, а  Зехра изразява съмнение, че Йълдъз ще се съгласи. Халит иска да направи голямо тържество по случай новия си дом, но Зехра е силно притеснена от бедността, която е преживяла, и го моли да не харчи излишно пари за разни празненства.

Асуман предполага, че дъщеря и излиза с Бюлент, защото се прибира много радостна от презентацията. Кая е изненадан, че Шахика е тръгнала да напуска дома си, заради това, че той и Ендер се отнасят несправедливо към нея. Кая е смутен и кара Ендер да се извини на сестра му. Ендер го прави. Шахика се съгласява да остане в дома на брат си. Кая моли Ендер да не се отнася толкова лошо със сестра му, докато тече заседанието на акционерите на холдинга.

Шахика се умилква на Халит и му предлага да напусне неговия кабинет, но Халит казва, че това за него няма никакво значение, защото предстои целият холдинг да стане отново негово притежание.

Керим прилага нова тактика спрямо Халит. И му казва, че ако той не иска вече да работи в компанията, Керем ще го разбере, защото Шахика го е взела на работа, но е безкрайно впечатлен от това, че е работил с такъв талантлив човек, какъвто е Халит. Халит му казва, че ще го остави на поста, който заема. Но Керим се притеснява и коментира с Мерт, че могат да ги изхвърлят от компанията.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3 / 5. Рейтинг: 5

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.