„Опасно изкушение“: Йълдъз прави, така че висшето общество да разбере в каква мизерия живеят Ендер и Шахика


Йълдъз идва в къщата, където Шахика и Ендер са принудени да оцеляват в мизерия. Тя води със себе си онези, които ги познаваха добре, това са техни близки… Йълдъз е щастлива, че ги хваща в момент, който ги злепоставя в пълна степен, а това е радост за душата на девойката.

Шахика и Ендер се борят с досадните деца, които постоянно им правят различни мръсни номера. Ендер много се вбесява на Йълдъз. Тя й каза да се махне  по добър начин или много ще съжалява, че е била при нея. Йълдъз иска всички във висшето общество да знаят как точно Шахика и Ендър преминават през бедността.

Ендер и Шахика се озоваха в крайна бедност, изхвърлени от луксозния живот. Но Ендер предупреждава Йълдъз, че злепоставяйки ги, прави най-голямата грешка в живота си. Шахика също потвърждава, че не носят отговорност за последствията, които ще настъпят в бъдеще. Йълдъз пожелава на всички, които й правят номера, да се озоват в същото положение, в което са тези дами сега. Но може да дойде време, когато тези момичета ще се окажат в още по-лошо положение, така смята Йълдъз. Само Ендер и Шахика никога няма да забравят какво им направи Йълдъз. Йълдъз не предполага какво я чака…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 12

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *