Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз се развежда с Халит, а Лейля го информира, че е бременна!


Халит е напълно смазан, след като и Ерим го напуска. Но има шанс той да се върне отново при него. Лейля получава една много дългоочаквана новина, че Халит и Йлдъз се развеждат. Тя си мисли, че сега е настъпил нейния звезден миг и тя ще може да покори Халит.

Известна журналистка отива в дома на Емир и търси Йълдъз за интервю, което ще засегне нейния личен живот. Лейля мисли, че ще съумее да спечели Зехра на своя страна – тя да е проводник между нея и Халит, затова се срещна с нея и споделя някои интимни подробности от живота си. Тя разказва колко много се е влюбила в Халит. Вярната прислужничка на Йълдъз Айсел й звъни, за да й каже, че Лейля е в имението и разговаря със Зехра. Йълдъз решава да обърка плановете на Лейля.

Лила научава, че скоро Ийт ще се прибере от Швейцария и тя има намерение да го посрещне на летището.

Настъпва дългоочаквания момент, когато Йълдъз получава решението за развод с Халит. А върху главата на Халит се стоварва още една неприятна информацията от Лейла, че тя е бременна. Той е сащисан и не знае как да реагира. Всичко това дразни Лейля, която е очаквала друго  поведение от Халит.

Ийт пристига на аерогарата. Лила го чака с нетърпение. Каква е, обаче, нейната изненада, когато вижда че той се прибира с едно момиче подръка. Лила търси подкрепа  при Шахика.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *