Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз се сдобива с нов враг! Кой е той?


Йълдъз отива с Бурджу да се срещне с нейния приятел и вижда, че това е Чаатай. Чаатай и Йълдъз й разказват за това как са се запознали. Той даже предлага на Йълдъз да се обади на Дженк и той да дойде при тях. Йълдъз се съгласява с нежелание. Дженк идва и започва да сипе комплименти на Йълдъз. През това време Айсел информира Йълдъз, че Халит Джан е болен. Йълдъз се готви да тръгва, но Дженк й предлага да я закара. Чаатай се намесва и иска той да я придружи, защото е обезпокоен, заради Халит Джан. Чатай придружава Йълдъз.

Зехра е подложена на критика от Мерт, че го е изложила пред Хасан Али като се усъмнила в неговите искреност, относно отношения им. Зехра си посипва главата с пепел и се мъчи да го омилостиви. Ендер информира Халюк, че Шахика иска да го разкара от компанията и му готви заместници. Халюк приема да изпълнява нарежданията на Ендер. Фериде заповядва на Гюлер да занесе завесите в химическото на Йълдъз. Започва нов капан…

Хасан Али научава от Халюк, че е постановка на Шахика ситуацията с изнасилването. Хасан Али побеснява и гони Халюк. Той информира Ендер, че ще разкара Шахика от управлението на компанията. Хасан Али моли Ендер за извинение, затова, че той не й е повярвал какъв човек е Шахика. Гюлер получава нареждане от Фериде да повреди изчистените завеси като ги постави в сушилнята. Хасан Али се разправя с Шахика и я упреква че си е послужила с лъжа, за да прогони Мерт. Хасан Али й отнема правомощията.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *