„Опасно изкушение“: Какво обещава Съткъ на Ендер?


Шахика е на вечеря при Фериде и Фериде я запознава с Чаатай. Шахика се подмазва на Фериде, като й поднася различни подаръци. Шахика тръгва към дома си, а Фериде е категорична, че Чаатайи ще я придружи. Ендер посещава Мерт. Той е стреснат от неочакваната визита. Ендер дава акъл на Зехра да не предоставя всичко в ръцете на Мерт. Мерт, обаче, чува за какво става дума. Ендер се интересува, дали е от останала кола в автомобилния парк от Холдинг Аргун. Зехра дава обещание, че ще провери как стоят нещата. Ендер се вижда със Съткъ, който и разказва, че работи със Зехра, обаче Ендер е сигурна, че Съткъ има нещо общо с проследяването, което и е организиран с кола от Холдинг “Аргун“.

Ендер се обръща към Зехра да изпрати Съткъ, който да й съдейства с транспорт. Съткъ отказва под предлог, че това да стане на следващия ден, защото ще посети гроба на своя баща. Ендер, обаче не се хваща на обяснението на Съткъ и нарежда на Джанер да го следи.

Йълдъз е притеснена, че Чаатай не отговаря на позвъняването й, когато е при майка си. Той казва, че го прави, за да не го заподозре майка му в някакви действия и да се меси в личния му живот. Йълдъз е притеснена, че майка му може да развали отношенията им. Чаатай, обаче е категоричен, че никой не е състояние да се намеси в личния му живот и неговите желания.

След като Чаатай изпраща Шахика до дома й, Фериде е заинтересувана да разбере, какво се е случило между тях. Те са се разделили като приятели, обаче никой от тях не е предложил да имат нова среща. Фериде й казва, че Шахика трябва да посети отново дома на Чатай. Шахика приема.

Ендер и Йълдъз коментират, че майката на Чаатай ще разруши връзката им. Ендер й съобщава, че Съткъ е започнал работа при Зехра. Ендер е убедена, че ще продължи да ги мами, а Йълдъз я успокоява, че той няма да повтори изпълнението си.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.7 / 5. Рейтинг: 9

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *