„Опасно изкушение“: Какво се готвят да направят изпечените крадци Керим и Мерт?

Шахика се готви да купи имението на Халит. Тя заварва там Йълдъз, която й заявява, че е закъсняла и тя ще закупи имението. Но Шахика я пита: откъде пари. Йълдъз уточнява че Халит ще й даде. Появява се й Халит, той тържествено заявява, че си е върнал обратно акциите. Демонстративно гони Шахика.

Керим е много доволен и се хвали пред Мерт, че вече Халит е на негова страна и е негов доверен човек. Керим е убеден, че ще го задържи след като си върне компанията. Мерт и Керим са единствени, които знаят, че Халит си е върнал акциите, които са удвоили цената си в африканските мини. Те са напълно убедени, че само двамата са наясно със ситуацията.

Мерт и Керим и друг път са мамили и са крали компании. Те са сигурни, че сега ще направят същото и с холдинга.

Случва се нещо изненадващо. Халит купува разкошното имение и кани Илдъз да го разгледа Тя е възхитена от всичко, което вижда. Халит и предлага да се оженят и се кълне, че вече никога няма да се държи така грубо и безпардонно, както го е правил до сега. Но Йълдъз не е очарована от предложението иска да запази статута си, такъв, какъвто е досега. Халит я моли да не избързва с отговора. Нека си помисли. Йълдъз решава да се увери, че Халит не е информирал децата си, че има намерение отново да се омъжва за нея.

Керим е във весело настроение от всичко, което се случва, но Шахика решава да го свали на земята, като му казва, че след като Халит оглави компанията отново, няма да го остави в холдинга, защото е назначен от нея. Но тя не знае че Керим е спечелил доверието многократно на хората, които е мамил – същото е направил и с Халит.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.5 / 5. Рейтинг: 27

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.