Тв новини

„Опасно изкушение“: Какво ще открадне Хасан Али от Ендер и Шахика?


Ендер коментира с брат си, че се готви да се омъжва за Хасан Али, защото е сигурна, че рано или късно всички ще разберат за нейния арест и нейният имидж ще пострада, но когато има влиятелен и мощен съпруг, нещата ще стоят по друг начин. Шахика тръгва към холдинга, но на входа не я пускат в сградата. Тя се свързва с Ендер и й съобщава, че Хасан Али ги е измамил жестоко. Той няма намерение да им връща акциите. Ендер е сигурна, че по този начин Хасан Али се мъчи да й направи добро впечатление.

Йълдъз е предупредена от Хасан Али да не общува вече с Шахика и Ендер.Това е окончателното му желание, иначе тя ще се раздели със скъпия си начин на живот. Ендер e съкрушена, когато се опитва да влезе в холдинга и нея не я допускат. Тя се мъчи да се свърже с Йълдъз, но тя не отговаря, тогава Ендер тръгва към жилището й. Йълдъз е категорична, че не може да й окаже съдействие, въпреки че Ендер й казва, че ще остане на улицата. Йълдъз я приканва да се маха от дома й. Ендер й обещава, че ще отмъсти за поведението й. Йълдъз е сигурна, че нищо не може да й направи в позицията, в която се намира и да не си създава нови врагове.

Ендер и брат й отиват в една бедна квартира. Шахика ги посещава. Ендер се въздържа и не иска да й помага. Шахика е съкрушена и казва, че няма къде да отиде, защото не желае да иска пари от брат си в Лондон. Ендер също се страхува да сподели с децата си, какво е състоянието й. Джанер се страхува и критикува сестра си, че приема  Шахика. Ендер го успокоява, че Шахика ще им помогне да си отмъстят. И подчертава, че тя няма да й се доверява напълно.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *