„Опасно изкушение“: Какво ще получи бившата съпруга?

Керим прилага нова тактика спрямо Халит. И му казва, че ако той не иска вече да работи в компанията, Керим ще го разбере, защото Шахика го е взела на работа, но е безкрайно впечатлен от това, че е работил с такъв талантлив човек, какъвто е Халит. Халит му казва, че ще го остави на поста, който заема. Но Керим се притеснява и коментира с Мерт, че могат да ги изхвърлят от компанията.

Йълдъз се готви за презентацията и моли Халит да й изпрати професионалист, който да й помогне. Той моли Керим да изпрати Мерт да съдейства на Йълдъз. Халит коментира пред акционерите, че най-довереното му лице в холдинга ще бъде Ендер, а Керим ще остане като негов съветник.

Има бебешко парти. Халит е единствения мъж, който присъства на това парти. Жените завиждат на Йълдъз, че има такъв баща на своето дете, който е толкова грижовен и внимателен към него. И Йълдъз също е впечатлена от постъпката на Халит.

Лично Керим пристига в къщата на Йълдъз, за да помогне на Джанер и Емир с предстоящата презентация на проекта на Йълдъз. Халит продължава да увещава Асуман да убеди дъщеря си като й каже, че повече никога няма да я наранява. Асуман е готова да стори това и Йълдъз да се върна при него.

Тържеството в новото имение на Халит започва Йълдъз пристига заедно с майка  и Халит Джан. Случва се нещо много изненадващо – Халит подарява на Йълдъз скъпоценна огърлица, но Йълдъз се опъва като казва, че тя е бивша съпруга и не може да получава такъв подарък, но Халит е категоричен, и поставя скъпоценното бижу на шията й.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.8 / 5. Рейтинг: 17

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.