Тв новини

„Опасно изкушение“: Капанът на Чаатай


Кумру се хвали пред всички колко много харесва новия си годеник, но продължава да се вижда тайно с Чаатай. Пристигат роднините на Йомер в дома на Доан за годежа Йомер с Кумру. Лелята на Йомер е категорична, че не харесва Кумру.

Чаатай научава новината че Йълдъз е инсталирала софтуер, който да го следи чрез телефона му. Йълдъз се среща с лелята на Йомер и двете си допадат. Йълдъз  казва, че е добре двамата да се оженят по възможно най-бърз начин.

Чаатай организира капан на Йълдъз, той имитира, че взима хотелска стая с Кумру. Доан заедно с Йълдъз нахлува в стаята, но там не намират никой, а Чаатай идва с адвокат, който да документира изневярата на Йълдъз с Доан. Четин успява да спаси двамата от голям позор.

Йълдъз организира посещение на Дядо Коледа в къщата си. Но пристига крадец и благодарение на Айсел успяват да предотвратят грабежа.

Ендер, Чаатай и Йълдъз се сблъскват с Доан, който е с Йомер и леля му. Йълдъз умело хвали Кумру пред всички. Чаатай е бесен от факта че Кумру е с Йомер. Двамата се скарват сериозно насаме. Журналистите вече са наясно че Доан има връзка с Йълдъз и го обикалят за повече подробности от неудобната ситуация. Ендер го спасява, казвайки че тя има връзка с него. Чаатай и Йълдъз разговарят, русокоската му казва, че е готова да му даде развод двамата се договарят за отглеждане на детето и къщата.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *