Тв новини

„Опасно изкушение“: Предателството на Надир!


Лейля бърза към дома на Надир. Следят я Халит и Йълдъз. Йълъдз казва на Халит, че много пъти му е говорила, че Лейля е човек на Надир. Тя играе двойна роля, но Халит не е вярвал. В този момент звъни телефона на Халит, обажда се Лейля и му казва, че е пред дома на Надир и е по следите на нещо важно, затова е решила да го информира. На следващия ден ще му даде подробности в офиса. Йълдъз пита кой звъни. Халит, обаче, си замълчава, убеден, че неговата жена отново го е измамила.

Халит потегля с колата. А Лейля влиза вътре, в дома на Надир. Там я чакат освен собственика й и Шахика. Надир е смятал да помага на Йълдъз, но се е отказал и сега работи отново с Шахика. Шахика е щастлива от това, че са направили номер на Йълдъз и празнуват събитието.

Когато се прибират в имението Халит се нахвърля върху Йълдъз и я обвинява във всички грехове, и в грозно държание срещу Лейля, само и само, Халит да я уволни, защото не желае да я вижда в компанията. Йълдъз настоява Халит да  разкара това момиче, но той й отвръща: повече да не се бърка в неговите дела.

Ендер казва, че има нещо нечисто в тази игра – Лейля не може да е толкова умна. Йълдъз се чуди как е възможно след като Надир й е обещал да й помогне, да звъни на Лейля и да я предупреждава,че това е  капан на Йълдъз. Ендер я пита колко може да вярват на Надир. Йълдъз започва да се колебае спрямо него. Русокоската решава да започне работа в холдинг, така ще контролира Лейля по-добре. Ендер е смаяна.

Лейля разказва на Халит, че Надир е пожелал да се срещне с нея, след като е разбрал, че се връща отново на работа в холдинга. Освен това, тя разбрала, че има в дома му някакви скрити писма.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *