Тв новини

„Опасно изкушение“: Шантаж със снимки


Зехра дава информация на баща си, че предстои рождения ден на Йълдъз и той трябва да вземе отношение. Халит казва на Лила и Зехра да не купуват подаръци, защото той ще направи такъв подарък на Йълдъз, че те също ще вземат участие. Ендер се хвали пред познатите си, че Надир е направил подарък на нея и на Кая пътешествие до Малдивите. Йълдъз се кани да пусне обиден пост срещу Ендер, но вместо на нея, го праща на Гюл. Ендер я поучава да не пише повече на дамата и да се моли Халит да не разбере за обидния пост. Шахика, обаче научава и звъни на Гюл като й съобщава, че ще направи голямо добро, ако препрати съобщението на Йълдъз на Халит.

Емир е в много тежка ситуация. Той разказва за нея, че приятелката му го е снимала в леглото и му казва, че ще направи достояние снимките в мрежата. Джанер му казва, че могат да потърсят подкрепа при сестра си. Ендер ще разреши ситуацията. Джанер информира Ендер, че е следил Фарук. Той се е срещнал със своята приятелка, но това не е било Лейля. Ендер кара брат си да продължи да следи Лейля. И научава болезнена за него новина, че Зерин се опитва да сватосва Лила със сина на нейна приятелка.

Шахика има намерение да елиминира Ийт. Тя казва на брат си, че най-добре е да го изпрати в Швейцария. Той там ще бъде под крилото на неин приятел. Кая се чуди дали да изпълни молбата й. Той търси мнението на Ендер. Ендер не е много съгласна. Кая успява да я накара да се съгласи. Той предлага Ийт да видя как стоят нещата в университета, а след това да реши дали да остава или не. Йълдъз се готви за рождения си ден, като пробва различни стилове и тоалети. Надир казва, че й е подготвил изненада – една красива рокля. Но Йълдъз отказва да я приеме.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *