Тв новини

„Опасно изкушение“ ще има 6-ти сезон


„Опасно изкушение“ (Yasak Elma) е сред най-успешните сериали в Турция през последните четири години. Драмата, излъчваща се в момента и в България всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ, не слиза от първите места по гледаемост в рейтинг-класациите в южната ни съседка вече пет сезона.
Взимайки предвид нестихващия интерес, който продължава да предизвиква и след пет сезона и 120 оригинални епизода, продуцентът на „Опасно изкушение“ Фатих Аксой вече планира подновяването на сериала с шести сезон през есента на следващата 2022 година. Собственикът на компания Med Yapım възнамерява да финализира сериала, превърнал се във феномен, с 200 епизода през 2023-а.
По-рано с началото на петия сезон на „Yasak Elma“, ротиращ се в момента в Турция всяка понеделник вечер по турската FOX, бе обявено, че той ще бъде последен и че драмата ще приключи най-късно през юни 2022 г. Високите рейтинги от по 7%, които отчита, обаче са накарали създателите ѝ да преосмислят решението си и да я продължат с 6-ти сезон догодина.
Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *