Остават броени епизоди от „Назови ме по име“ в българския ефир

През последната година Diema Family излъчи първите 3 сезона от хитовата порадица. Първите два сезона бяха с любимците на зрителите – Зехра и Йомер. Веднага след тяхната трагична развръзка тръгна новият трети сезон с обновен актьорски състав, който върви и в момента. Неговият финал предстои да видим следващия вторник (21 април) от 21:00 ч.
В действителност обаче „Назови ме по име“ има и четвърти сезон, който Diema Family няма да покаже. Той се състои само от 7 епозода и представя продължението на историята на Оуз и Азизе.
Ето и каква е историята на излъчването на „Назови ме по име“ в Турция… Сериалът тръгва през септември 2016 г. в ефира на националната телевизия TRT1. За разлика от повечето турски сериали там, които вървят с по един епизод в точно определен ден от седмицата, „Назови ме по име“ се излъчва всеки делник от 17:00 ч. Мелодрамата добива огромна популярност за отрицателно време и редовно попада в класациите за най-гледани сериали. В края на първи сезон екипът обявява, че вторият ще продължи на честотите на частния канал Star TV от септември 2017 г., където историята на Йомер и Зехра има рекордна гледаемост. С края на втори сезон, когато двамата главни герои умират, е взето решение „Назови ме по име“ да бъде финализиран, но малко по-късно става ясно, че сериалът все пак ще продължи с трети сезон с изцяло обновен актьорски състав отново по Star TV през септември 2018 г. Дали заради носталгия към Йомер и Зехра, зрителите не успяват да обикнат новите герои – Оуз и Азизе, и рейтингът драстично пада. Star TV решават да свалят „Назови ме по име“ след 25 епизода. Само няколко дни след внезаното преустановяване на сериала, от канал TV8 предлагат на екипа да продължат „Назови ме по име“ в техния ефир с нов четвърти сезон, който стартира през ноември 2018 г., но историята, в която се включва и Йозге Яъз (Рейхан от сериала по bTV „Общение“), не успява да задоволи изискванията на канала, където биват излъчени едва 7 епизода отново с главни герои Оуз и Азизе. Именно той няма да бъде излъчен по Diema Family. Така сериалът приключва неочаквано след внезапно нареждане на ръководството на TV8 минути преди часа на редовното му излъчване с общо 397 епизод без еднозначен финал (прекъсва посред нищото).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *